βιογραφικο

Vairamis Ioannis Paidiatros Larisa
Vairamis Ioannis Paidiatros Larisa

…αποφοίτησε από το 4ο Γενικό Λύκειο Λάρισας τον Ιούνιο του 2003 και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου φοίτησε και έλαβε το πτυχίο του το 2010. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Η διατροφή στην Υγεία και στη Νόσο», καθώς και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Boston University School of Medicine (BUSM) με τίτλο «Pediatric Nutrition». Στη Μεταπτυχιακή του Διατριβή ασχολήθηκε με τη «Διερεύνηση της επίδρασης των διατροφικών συνηθειών παιδιών σχολικής ηλικίας με το λιπιδαιμικό τους προφίλ».

 

Το 2011 ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, στο 404 Στρατιωτικό νοσοκομείο Λάρισας. Στη συνέχεια εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός, στο Περιφερειακό Ιατρείο Στομίου του Κέντρου Υγείας Γόννων, από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι και τον Απρίλιο του 2013. Κατά τη διάρκεια του αγροτικού, αποσπάστηκε στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες της Κλινικής και στο μηνιαίο πρόγραμμα εφημεριών για κάλυψη των Παιδοχειρουργικών περιστατικών της Θεσσαλίας. Έχει εργασθεί εθελοντικά ως ιατρός σε παιδικές κατασκηνώσεις και έχει ασχοληθεί με παιδιά και άτομα με αναπηρίες σε κατασκηνώσεις ΑμεΑ. Επίσης έχει εργασθεί ως ιατρός της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας.

 

Από τον Ιούλιο του 2013 άρχισε την ειδίκευση του, στη Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Κατόπιν συνέχισε στη Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», και στη Νεογνολογική Κλινική ΕΚΠΑ του Αρεταιείου Νοσοκομείου. Τον Φεβρουάριο του 2019 έλαβε τον τίτλο της Παιδιατρικής Ειδικότητας. Από τον Αύγουστο του 2019 διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας(Μανδηλαρά 19). Από τον Φεβρουάριο του 2020 είναι συνεργάτης Παιδίατρος των παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων και άλλων ιδιωτικών παιδικών σταθμών και από τον Ιανουάριο του 2022 εξωτερικός συνεργάτης της Παιδιατρικής κλινικής του Γ.Ν.Λάρισας.

 

 Έχει εκπαιδευτεί στην:

  • Υποστήριξη της Ζωής του Νεογνού (Neonatal Life Support)
  • Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής στα Παιδιά (Advanced Pediatric Life SupportCourse )
  • Υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού (Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού)
  • Βασική Υποστήριξη της Ζωής και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (Cardiopulmonary Resuscitation with Automated External Defribillation BLS/AED.)

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

Επισκεφθείτε το blog μου και δείτε όλα τα άρθρα για θέματα που αφορούν την υγεία και την ανάπτυξη των παιδιών.

ΑΡΘΡΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Δείτε πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ιατρείο για να προγραμματίσετε κάποια επίσκεψη.